Windows Air – Τα λειτουργικά συστήματα σαν αεροπορικές εταιρείες

By Balafara Hunter - Thursday, September 30, 2010 No Comments
Πως θα ήταν τα λειτουργικά συστήματα σαν αεροπορικές εταιρείες;

DOS Airlines
Όλοι σπρώχνουν το αεροπλάνο μέχρι να απογειωθεί. Με άλμα επιβιβάζονται, μέχρι να χτυπήσει στο έδαφος και πάλι. Τότε κατεβαίνουν, σπρώχνουν, ξανά επιβίβαση με άλμα και ούτω καθεξής.

OS/2 Airlines
Ο τερματικός σταθμός είναι σχεδόν άδειος, με λίγους μόνο υποψήφιους επιβάτες που περιφέρονται στο χώρο. Ο εκφωνητής λέει ότι η πτήση τους αναχωρεί, τους εύχεται καλό ταξίδι, αν και δεν υπάρχουν αεροπλάνα στο διάδρομο. Το προσωπικό της εταιρείας ζητά συγγνώμη από τους πελάτες δείχνοντάς τους τα ισχυρά αεριωθούμενα έξω από τον τερματικό σταθμό. Δεν ξεχνούν να αναφέρουν σε κάθε επιβάτη πόσο καλή θα είναι η πραγματική πτήση πόσο πιο ασφαλής είναι η εταιρεία από την Windows Airlines, αλλά θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη μέχρι οι τεχνικοί να τελειώσουν με τα συστήματα πτήσης.

Μόλις τελειώσουν, τελικά, θα τους προσφέρουν μία πτήση με μειωμένο κόστος.
Για να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο, έχετε τσεκάρει το εισιτήριο σας δέκα φορές σε δέκα διαφορετικά counters. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπληρώσετε μια φόρμα για το που θέλετε να καθίσετε και αν το αεροσκάφος θέλετε να μοιάζει με υπερωκεάνιο, επιβατηγό τρένο ή λεωφορείο. Αν καταφέρετε να μπείτε στο αεροπλάνο και αυτό με τη σειρά του καταφέρνει να απογειωθεί από το έδαφος, έχετε ένα υπέροχο ταξίδι ... εκτός από τη στιγμή που το πηδάλιο και τα πτερύγια θα παγώσουν στη θέση τους, οπότε θα έχετε ακριβώς το χρόνο που χρειάζεται για να κάνετε την προσευχή σας πριν την συντριβή.

Windows Air
Ο τερματικός σταθμός είναι όμορφος και πολύχρωμος, με φιλικό προσωπικό, εύκολο έλεγχο αποσκευών και επιβίβαση. Η απογείωση είναι ομάλη. Μετά από περίπου 10 λεπτά στον αέρα, το αεροπλάνο εκρήγνυται χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.

Windows NT Air
Ακριβώς όπως η Windows Air, αλλά με ακριβότερο εισιτήριο, χρησιμοποιεί πολύ μεγαλύτερα αεροπλάνα, και καταστρέφει και όλα τα άλλα αεροσκάφη που πετούν σε ακτίνα 40 μιλίων από την έκρηξη.

Mac Airlines
Όλο το προσωπικό, οι αεροσυνοδοί, οι πιλότοι, αυτοί που μεταφέρουν τις αποσκευές, και οι πράκτορες που εκδίδουν εισιτήρια της εταιρείας, είναι ίδιοι, κάνουν ακριβώς τις ίδιες πράξεις και μιλούν το ίδιο. Κάθε φορά που κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες, θα σας πουν ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε, δεν θέλετε να ξέρετε και σας παρακαλούν να επιστρέψετε στη θέση σας και να παρακολουθήσετε την ταινία.

Unix Airlines
Κάθε επιβάτης φέρνει μαζί του στο αεροδρόμιο ένα κομμάτι του αεροπλάνου και ένα κουτί με εργαλεία. Μαζεύονται γύρω από την πίστα, υποστηρίζοντας με θέρμη το είδος του αεροπλάνου που θέλουν να κατασκευάσουν και τη θέλησή τους να το κάνουν από κοινού. Τελικά, φτιάχνουν πολλά διαφορετικά αεροσκάφη, αλλά δίνουν σε όλα το ίδιο όνομα. Κάποιοι επιβάτες φτάνουν πραγματικά στον προορισμό τους. Αλλά το ίδιο πιστεύουν και αυτοί που δεν πέταξαν.

Με τα Φτερά της OS/400
Η αεροπορική εταιρεία έχει αγοράσει αρχαία DC-3, αναμφισβήτητα τα καλύτερα και ασφαλέστερα αεροπλάνα που πέταξαν ποτέ, και έγραψε "747" στις ουρές τους για να δείχνουν γρήγορα. Οι αεροσυνοδοί, φυσικά, είναι εκεί για κάθε σας ανάγκη, αν και τα ποτά κοστίζουν 15 δολάρια το κυπελάκι. Οι χαζές ερωτήσεις κοστίζουν 230 δολάρια ανά ώρα, εάν δεν έχετε SupportLine, η οποία απαιτεί εισιτήριο πρώτης θέσης και την εγγραφή σας στο frequent flyer club.

Mach Airlines
Δεν υπάρχει κανένα αεροπλάνο. Οι επιβάτες συγκεντρώνουν και φωνάζουν για ένα αεροπλάνο. Στη συνέχεια, περιμένουν και περιμένουν και περιμένουν... Κάποιοι άνθρωποι έρχονται και προσπαθούν να κατασκευάσουν στο διάδρομο του αεροδρομίου ένα αεροπλάνο. Το αεροπλάνο τελικά είναι πολύ μακριά, αφήνοντας τους επιβάτες στην αίθουσα αναμονής να περιμένουν και να περιμένουν και να περιμένουν... Στη συνέχεια το αεροπλάνο προσγειώνεται, και ο πιλότος τηλεφωνεί στους επιβάτες για να τους ενημερώσει ότι έχουν φτάσει.

Newton Airlines
Μετά από αναμονή 18 μηνών για να κλείσετε το εισιτήριό σας, πηγαίνετε για να επιβιβαστείτε. Κατά την επιβίβασή σας, ζητείται το όνομά σας. Μετά από 6 ώρες, κάποιος από το πλήρωμα βρίσκει τ όνομά σας και σας λέει ότι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε στη θέση σας. Όμως όταν είστε έτοιμος να καθίσετε ο διαχειριστής ανακοινώνει ότι θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία επιβίβασης, επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος και θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν θα πάρουν υπεράριθμους επιβάτες.

VMS Airlines
Όλοι οι επιβάτες παρατηρούν εκστασιασμένοι τους εκατοντάδες τεχνικούς να ελέγχουν τα συστήματα πτήσης αυτού του τεράστιου και πολυτελούς αεροσκάφους. Αυτό το αεροπλάνο έχει τουλάχιστον 10 μηχανές και καθίσματα για πάνω από 1.000 επιβάτες. Ο πιλότος παίρνει τη θέση του στο γυάλινο πιλοτήριο, ανάβει τις μηχανές και συνειδητοποιεί ότι το αεροπλάνο είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να βγει από τις πόρτες του υπόστεγου.

BeOS Air
Όταν πληρώνετε το εισιτήριο βλέπετε ότι έχει τη μισή τιμή από την Windows Air, και αν είστε μηχανικός αεροσκαφών μπορείτε πιθανώς να ταξιδέψετε δωρεάν.
Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φτάσετε στο αεροδρόμιο και η μεταφορά γίνεται με λιμουζίνα. Η BeOS Air έχει περιορισμένους μόνο τους τύπους αεροσκαφών που μεταφέρουν μόνο νέες αποσκευές. Όλα τα αεροπλάνα είναι μονοθέσια και τα ονόματα όλων μοντέλο ξεκινούν με "F" (F-14, F-15, F-16, F-18, κλπ.). Το αεροπλάνο θα πετάξει στον προορισμό με αυτόματο πιλότο, στο μισό χρόνο άλλων αερογραμμών ή μπορείτε να το πιλοτάρετε εσείς. Υπάρχουν περιορισμένοι προορισμοί αλλά είναι μόνο μέρη που θα θέλατε να πάτε οπωσδήποτε. Αν ενημερώσετε όλους τους φίλους σας πόσο σπουδαία είναι η BeOS Air, το μόνο που θα σας ρωτήσουν είναι: "Τι σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάρω μαζί μου τις παλιές αποσκευές;"

Linux Airlines
Οι δυσαρεστημένοι εργαζόμενοι όλων των άλλων αεροπορικών εταιρειών αποφασίζουν να ξεκινήσουν την δική τους αεροπορική εταιρεία. Κατασκευάζουν τα αεροπλάνα, τα εκδοτήρια, και ανοίγουν μόνοι τους διαδρόμους. Χρεώνουν ένα μικρό ποσό για να καλυφθεί το κόστος εκτύπωσης του εισιτηρίου, αλλά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να τυπώσετε εσείς το εισιτήριο σας. Όταν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο, σας δίνεται ένα κάθισμα, τέσσερις βίδες, ένα κλειδί και ένα αντίγραφο του κάθισμα-HOWTO.html. Η πτήση σας, στο πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα είναι πολύ άνετη, το αεροπλάνο φεύγει και φτάνει στην ώρα του χωρίς κανένα πρόβλημα, και το γεύμα είναι υπέροχο. Ενώ όμως εσείς προσπαθείτε να πείτε στους πελάτες των άλλων αεροπορικών εταιρειών για το υπέροχο ταξίδι σας, εκείνοι σας ρωτούν: "Τι πρέπει να κάνεις με το κάθισμα;"

Πηγή

No Comment to " Windows Air – Τα λειτουργικά συστήματα σαν αεροπορικές εταιρείες "