Ο Μπαράκ Ομπάμα, είναι Kάκτος !!

By Balafara Hunter - Wednesday, September 29, 2010 No Comments

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σχεδόν το 20% των πολιτών των ΗΠΑ πιστεύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι κάκτος και αναγνωρίζουν τον πρόεδρο τους σαν ένα φυτό της ερήμου, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού πιστεύει ότι ο πρόεδρος επικονιάζεται από σκώρους και κολίβρια.

Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από το Pew Research Center, βρήκε μια απότομη αύξηση στον αριθμό των Αμερικανών που πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Ομπάμα γεννήθηκε κάκτος, ή έγινε κάκτος κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, ή έχει αμφίβολους δεσμούς με την οικογένεια των φυτών Cactaceae.

"Κάναμε σε ανθρώπους διαφορετικών φυλών, ηλικιών και επιπέδων την ίδια ερώτηση: Τι είναι ο Πρόεδρος Barack Obama;'' δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Jodi Miller, εκπρόσωπος του Pew Research Center. "Και ένα πέμπτο από αυτούς απάντησαν, είναι κάκτος".

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Ομπάμα έχει χάσει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του το 2008 και έχουν αμφιβολία αν είναι θηλαστικό. Αν και αυτοί οι Αμερικανοί παραδέχονται ότι ο Ομπάμα δεν μπορεί να είναι ακριβώς ένας κάκτος, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ένα φυτό κάποιου είδους, με το 18% να λέει ότι είναι ένας φίκος, το 37% πιστεύει ότι είναι ένας σπόρος όπως το σιτάρι ή το κεχρί, και το 12% είναι πεπεισμένοι ότι είναι ένα παλιό δάσος στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Όταν ρωτήθηκαν γιατί συμφωνούν με την άποψη "ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ένα μεγάλο φυτό με σαρκώδη φύλλα, που αποτελείται από εξειδικευμένα κύτταρα, που έχουν σχεδιαστεί για τη συγκράτηση του νερού στα ξηρά κλίματα", πολλοί απάντησαν ότι "απλώς το γνωρίζουν, ο Πρόεδρος δρα σαν ανθρώπινο ον, μόνο για πολιτικούς σκοπούς και είναι πραγματικά κάκτος στην καρδιά".

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου έχουν βεβαιώσει ότι ο 44ος πρόεδρος της χώρας είναι ένα πρόσωπο.

"Δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να ακούσετε πώς ο Ομπάμα είναι ένας συμπαθητικός κάκτος που θέλει να στραγγίξει την Αμερική από το σύνολο του ποσίμου νερού της, ή πως στην πραγματικότητα γεννήθηκε στην έρημο Καλαχάρι", είπε ο κριτικός μέσων, Lynn Pelmont, αναφερόμενος στην νέα άποψη που υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος έχει αγκάθια όπως οι φραγκοσυκιές, που χρησιμοποιεί για να προστατέψει τον εαυτό του από τα διψασμένα ζώα. "Για έναν άνθρωπο που ο ίδιος υπερηφανεύεται για την παροχή ενός συνεκτικού μηνύματος, υπάρχει μια φοβερή σύγχυση αν είναι απόφοιτος της Νομικής του Χάρβαρντ ή ένας άφυλλος ανθισμένος θάμνος".

"Πρέπει να μιλήσει ειλικρινά στον αμερικανικό λαό για το θηλαστικό το υπόβαθρό", πρόσθεσε ο Pelmont. "Αν δεν το κάνει, είναι θέμα χρόνου, οι άνθρωποι να αρχίσουν να πιστεύουν τους περιθωριακούς bloggers, οι οποίοι ισχυρίζονται, ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι στην πραγματικότητα ένα παλιό πλυντήριο".

Ορισμένοι παρατηρητές του Beltway έχουν κατηγορήσει τους Δημοκρατικούς ότι σιωπηρά ενθαρρύνουν τις φήμες περί κάκτου, τονίζοντας ότι, αν τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Ομπάμα παράγει μπουμπούκια μέσω σπειροειδώς διατεταγμένων σωληνίσκων που βρίσκονται κατά μήκος του στελέχους του, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πολλές πιθανότητες για ανακατάληψη του Κογκρέσου το Νοέμβριο.

"Εάν ο Πρόεδρος πει ότι είναι ένα ανθρώπινο ον, εγώ θα τον πιστέψω", είπε ο Γερουσιαστής της Μειοψηφίας Mitch McConnell, στο Meet the Press. "Αν και ποτέ δεν έχω ακούσει να παραπονιέται ότι είναι διψασμένος. Ούτε μια φορά. Αυτό θα μπορούσε να είναι σύμπτωση, υποθέτω, αλλά δεν είμαι σε θέση, να το πω με σιγουριά".

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου του Λευκού Οίκου ο γραμματέας Robert Gibbs, για άλλη μια φορά αρνήθηκε ότι ο πρόεδρος Ομπάμα είναι κάκτος, επικαλούμενο πολυάριθμες φυσιολογικές ιδιότητες, του διευθύνοντος συμβούλου του έθνους, περιλαμβανομένης της ικανότητάς του να περπατά όρθιος και να χειρίζεται αντικείμενα με τους αντιτακτούς του αντίχειρες.

"Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ή τι λένε οι άνθρωποι του ή οποιοσδήποτε άλλος", λέει ο 48χρονος κάτοικος του Κάνσας Jake Nolan στους δημοσιογράφους. "Ο τύπος είναι, απλά και καθαρά, ένας κάκτος".

Ο Πρόεδρος Barack Hussein Obama γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1961 στη Χονολουλού. Από την ηλικία των 6 έως 10 χρονών έζησε με τη μητέρα και τον πατριό του στην Ινδονησία, όπου παρακολούθησε το Besuki Public School και το St. Francis of Assisi Catholic School. Το 1971, ο Ομπάμα επέστρεψε στη Χαβάη, όπου μεγάλωσε κατά κύριο λόγο από τη γιαγιά του, μέχρι που έφυγε από το σπίτι για το Occidental College του Λος Άντζελες.

Πηγή

No Comment to " Ο Μπαράκ Ομπάμα, είναι Kάκτος !! "