Ζήσε με τον Μύθο της Ελλάδας

By Balafara Hunter - Friday, May 14, 2010 No Comments
Ο Κούρος του Καστελόριζου
Μια μέρα πριν την αναμενόμενη κυκλοφορία (17.05.2010),  της νέας ταινίας της εταιρίας Sirina, "Sex in the City of Athens", με πρωταγωνίστρια την πολλά υποσχόμενη Μαριάννα Ντούβλη, ο ΕΟΤ πρόκειται να κυκλοφορήσει video για την τουριστική προβολή της χώρας μας.

Αναδημοσιεύω την είδηση από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ online

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΤ, Ν. Κανελλόπουλος "έχει ζητηθεί και έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει" ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

"O πρωθυπουργός έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ευρώπη και Αμερική, συνεπώς η συμβολή του στο DVD θα είναι καθοριστική" συνέχισε, ο πρόεδρος του ΕΟΤ.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο βίντεο.

Σκοπός του ΕΟΤ είναι να δώσει ένα αίσθημα αισιοδοξίας στο βίντεο, θέλοντας να τονίσει πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία, η χώρα επιθυμεί να επανέλθει η ηρεμία και η ομαλότητα και συνεπώς οι τουρίστες να μπορούν να έχουν ήρεμες διακοπές.

Από την προσεχή Δευτέρα, πάντως, το dvd με την παρουσία ή όχι του πρωθυπουργού, θα προωθηθεί σε όλες τις ελληνικές πρεσβείες.

Σχόλιο Balafara Hunter
Ευχόμαστε να κυκλοφορήσει και με περιοδικό, για να έχει χαμηλό ΦΠΑ, να μπορέσουν να το πάρουν όλοι για να το έχουν στην ταινιοθήκη τους, μαζί με τα υπόλοιπα αριστουργήματα.

No Comment to " Ζήσε με τον Μύθο της Ελλάδας "