Υπάρχουν 3 φάσεις που περνά κάποιος που αποφάσισε να γίνει κάτοχος ενός υπολογιστή.
Φάση 1η
Ο μήνας του μέλιτος
Ο νέος σου υπολογιστής είναι ικανός να κάνει τα πάντα. (Σ΄ αυτά περιλαμβάνονται: η διάσπαση του ατόμου και το ψήσιμο καφέ).
Δεν έχεις ιδέα τι είναι το 4,9 Megawatt RAM PULSE Drive, αλλά εσύ το έχεις κι ο φίλος σου όχι. (Αυτό είναι που έχει σημασία).
Αν οι όρχεις σου είχαν υποδοχή USB, θα έκανες έρωτα με τον υπολογιστή σου κάθε βράδυ.
Φάση 2η
Η φάση της άνεσης
Εσύ και ο υπολογιστής θα είστε οι καλύτεροι φίλοι για πάντα. Ξέρεις όλα τα μυστικά του και ξέρει όλα τα δικά σου. (Σ' αυτά περιλαμβάνονται και οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις).
Βλέποντας κάποιον άλλο να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου, έχεις την αίσθηση ότι ένας μεθυσμένος ουρακοτάγκος προσπαθεί να λύσει τον κύβο του Rubix. (Δεν έχουν ιδέα τι κάνουν και εύχεσαι να σταματήσουν επιτέλους και να σε αφήσουν να το κάνεις μόνος σου)
Φάση 3η
Παρατηρώντας τον δεινόσαυρο
Δεν ανοίγεις τη θήκη του υπολογιστή. (Είναι σαν να εισέρχεσαι στο σκονισμένο ορθό αιγυπτιακής μούμιας, ηλικίας 2000 ετών)
Τα ανεμιστηράκια του δεν σταματούν να μουγκρίζουν και να αναστενάζουν. (Ποιός ξέρει. Μπορεί και οι υπολογιστές να πάσχουν από δυσπεψία)
Τίποτα δεν δουλεύει σωστά. Έτσι αρχίζεις να καταριέσαι τον υπολογιστή για όλα τα προβλήματα της ζωής σου. Ή, καταριέσαι αυτόν που έφτιαξε το λειτουργικό:
Ο Bill Gates είναι ο Genghis Khan, με πτυχίο στον προγραμματισμό
Ο Steve Jobs είναι μια πεοβάφλα* με ζιβάγκο και
Ο Linus Torvalds είναι μια πόρνη
Ο υπολογιστής συνεχώς "Σκέφτεται", ακόμη και όταν δεν είναι σε λειτουργία. (Για ποιό πράγμα άραγε;).
Φοβάσαι να απενεργοποιήσεις τον υπολογιστή σου. (Ίσως δεν ξανανοίξει ποτέ).
Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο επικαλύπτονται από ένα στρώμα λίπους. (Μπορείς να μαζέψεις το λίπος και να το χρησιμοποιήσεις ή σαν ζελέ για τα μαλλιά ή για να μαγειρέψεις λουκάνικα).
Η Επιφάνεια Εργασίας σου μοιάζει σαν κάποιος να έχει ξεράσει πάνω της κάθε αρχείο PDF, ZIP ή JPEG που υπάρχει στο Internet.
*πεοβάβλα (cockwaffle) Δείτε εδώ τι είναι και τι εδώ τι σημαίνει.
Πηγή: theoatmeal.com
No Comment to " Οι 3 φάσεις που περνά ο κάτοχος υπολογιστή "