Σουτ! Ο Καρατζαφέρης ενοχλήθηκε...

By Balafara Hunter - Friday, May 14, 2010 No Comments

Αναδημοσίευση από ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Φασιστικό ξέσπασμα Καρατζαφύρερ για την φίμωση των ελεύθερων blogs

Την ώρα που η βουλή συνεδρίαζε για το νομοσχέδιο κατά της διαφθοράς ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε την προστασία του πολιτικού κόσμου από μια όπως την χαρακτήρισε "πολύ δύσκολη" πτυχή, αυτήν της ανωνυμίας των bloggers!

O γνωστός "υπερπατριώτης" προσπάθησε να τεκμηριώσει κιόλας την άποψή του ισχυριζόμενος οτι "έχουμε δημοκρατία και μπορούν να γράφουν οι bloggers ότι θέλουν αλλά επωνύμως"

Επειδή λοιπόν κ. Ευπατρίδη, τόση δημοκρατία έχουμε να δούμε από την εποχή της χούντας, θα σας απαντήσουμε πως η χρήση εννοιών όπως "δημοκρατία", "πατρίδα", "ελευθερία", "πατριωτισμός" θα έπρεπε - εάν είχαμε όντως δημοκρατία - να τιμωρείται όταν χρησιμοποιείται από πολιτικά πρόσωπα με στόχο την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, τη δημιουργία εντυπώσεων και την ψηφοθηρία....

Αν όμως επιμένετε να κάνετε μια έρευνα για τα ανώνυμα blogs στο διαδίκτυο, καλό θα ήταν να αρχίσετε να ψάχνεται πρώτα τα στελέχη του κόμματός σας που λειτουργούν ως bloggers για να σας διαφημίζουν, εκτός βέβαια και αν αυτοί εξαιρούνται του νόμου των θνητών λόγο βουλευτικής ασυλίας.

Επειδή και εσείς όπως και άλλοι εθνοσωτήρες, δεν έχετε ξεκαθαρίσει τη θέση σας πότε τελικά σας βολεύουν τα blogs και πότε όχι.

Σας θυμίζουμε ότι, με έγγραφα που εξασφαλίσατε από την ανωνυμία της μπλοκόσφαιρας, πήγατε στα έδρανα της βουλής για να πείτε στους συναδέλφους σας ότι μιλάτε με στοιχεία ντοκουμέντα. (αν δεν θυμάστε να σας βρούμε το βίντεο να σας το θυμίσουμε)

Επειδή λοιπόν σας παρακολουθεί και κόσμος ο οποίος δεν είναι και τόσο λαουτζίκος - όπως προφανώς νομίζετε- καλό θα ήταν, να μην κρύβετε τους πραγματικούς σκοπούς σας πίσω από τις λέξεις "δημοκρατία" ή "πατρίδα" (και τα παράγωγά τους) και να πείτε κι εσείς "επώνυμα" την ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι πίσω από το πέπλο της δημοκρατίας, θα κάνατε το παν για να φιμώσετε μέσω της "επωνυμίας" όσων οι αποκαλύψεις σας ενοχλούν ή μάλλον, όποτε σας ενοχλούν.

Φαίνεται πως, η δική σας "δημοκρατία", δεν αρκείτε στους ισχυρούς δεσμούς που έχει με τους επώνυμους εργολάβους της ενημέρωσης, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη μαζική εξημέρωση του πλήθους, σαν ενοχλεί κάθε ελεύθερη φωνή την οποία δεν μπορείτε να ταυτοποιήσετε έτσι ώστε να μπορείτε να την ελέγξετε.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν περίτρανα την πολιτικής σας παρακμή!

Η μπλοκόσφαιρα που φιλοξενεί την ελεύθερη φωνή των πολιτών μέσα από την ανωνυμία τρομάζει τους επώνυμους γίγαντες της μαζικής ενημέρωσης και τους εθνοσωτήρες της χώρας.

Πως είναι δυνατόν να κάνουμε αποκαλύψεις χωρίς να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα της πηγής κ. Ευπατρίδη; Μήπως οι.. επώνυμοι αποκαλύπτουν τις πηγές τους;
Πως είναι δυνατόν να δοθεί δημόσιο βήμα σε έναν απλό πολίτη που θέλει να καταγγείλει ή να μας στείλει ένα επίσημο έγγραφο αν δεν προστατέψουμε την ανωνυμία του;

Και μην σκεφτείτε να απαντήσετε με το γνωστό "γλειφιτζούρι" της δήθεν αναξιοπιστίας τον blogs, γιατί θα σας απαντήσουμε ότι αναξιόπιστες ειδήσεις και προπαγάνδα αντί ενημέρωσης έχει διαπιστωθεί πολύ περισσότερο στα επώνυμα ΜΜΕ παρά στα blogs και ξέρετε γιατί;

Γιατί όλοι οι επώνυμοι τηλεπερσόνες μεγαλοδημοσιογράφοι που έκαναν επαγγελματικές ιστοσελίδες πιστεύοντας πως θα κατακλύσουν το διαδίκτυο κατάλαβαν στη συνέχεια ότι η διαδικτυακή πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική.

Στο διαδίκτυο δεν παίζει ρόλο ποιός είσαι, αλλά τι γράφεις, αν αυτά που γράφεις αξίζουν ο κόσμος σε "βαθμολογεί" σε επιλέγει. Ο αναγνώστης στο διαδίκτυο έχει και κρίση και άποψη σε αντίθεση με την τηλεόραση που απευθύνεται γενικότερα στην πλατιά μάζα.

Kι επειδή αυτή η "καραμέλα" με την ανωνυμία των blogs έχει παλιώσει και χρησιμοποιείται μεταχρονολογημένα και μόνο για λόγους λαϊκισμούς.

Σας θυμίζουμε επίσης ότι αρκετοί έγκριτοι νομικοί έχουν κατά το παρελθόν διευκρινίσει και τεκμηριώσει τους λόγους για τους οποίους παγκοσμίως είναι νομικά κατοχυρωμένη η ελευθερία του λόγου μέσα από την ανωνυμία των blogs και των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης/forum.

Οπότε δύο πράγματα συμβαίνουν με αυτούς που εξακολουθούν να επικαλούνται δήθεν το νόμο για να "νομιμοποιήσουν" το φασιστικό σκεπτικό τους κύριε.... Ευπατρίδη
Ή προσπαθούν να τρομοκρατήσουν-φιμώσουν τους μη γνωρίζοντες ή απλά πίσω από την "κουρτίνα" της δημοκρατίας κουκουλώνουν την κρυφή επιθυμία τους να δημιουργηθεί στην Ελλάδα (κατά παγκόσμια εξαίρεση) ειδικός "τρομονόμος" για την φίμωση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν επιστρέφοντας σε εσάς την ευθύτητα της "επωνυμίας".

Σας θέτουμε το απλό ερώτημα της κοινής γνώμης.

Όλοι εσείς οι εθνοσωτήρες του κοινοβουλίου, που λίγο ή πολύ ξέρετε ή έχετε ακούσει που πήγαν τα λεφτά.

Γιατί δεν τολμάτε να μιλήσετε επώνυμα; Μήπως η επωνυμία τρομάζει τη δημοκρατικότητας σας και κρύβεστε πίσω από επιτροπές αναζήτησης της επωνυμίας;
Μήπως λέμε μήπως.... φοβάστε ότι μετέπειτα θα αρχίσει ο ένας επώνυμος να βγάζει τ' άπλυτα στη φόρα του άλλου επώνυμου;;;... και μήπως λέμε μήπως, δια της επωνυμίας φοβάστε ότι στο τέλος "θα βγάλετε τα μάτια σας μόνοι σας";;;

No Comment to " Σουτ! Ο Καρατζαφέρης ενοχλήθηκε... "