Ο Γιώργος ξεκινάει αντάρτικο

By Balafara Hunter - Saturday, February 12, 2011 No Comments
Τα ξημερώματα η Κυβέρνηση του Πράσινου Βουνού, εξέδωσε το ακόλουθο πολεμικό ανακοινωθέν:

"Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας.

Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.

Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ’ αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξ ίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση".

Ο Καπετάν Γιώργος αγανακτισμένος με τις τελευταίες προκλητικές απαιτήσεις των ξένων δυναστών, κατέλαβε το ύψωμα Τσακού, στο δήμο Χολαργού, και ξεκίνησε αντάρτικο, (από τον λαό, με τον λαό, για το λαό), με τελικό σκοπό τη νίκη και την απελευθέρωση της χώρας.

Στο πλευρό του βρίσκονται και πολλοί σύντροφοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν από τις υποσχέσεις των κατακτητών και είχαν υπογράψει το μνημόνιο.

Άγνωστη είναι η στάση που θα κρατήσει, ο επίσης εξαπατημένος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ερωτήσεις (ρητορικές):
1. Για πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ μας έχετε;
2. Δεν διαβάσατε το μνημόνιο πριν το υπογράψετε;
3. Οι πατεράδες σας δεν σας έχουν πει για τους περιορισμούς που υπάρχουν όταν βάζετε κάπου την υπογραφή σας ή το πουλί σας;
4. Για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί (και να υπομένει) αυτό το τσίρκο;

No Comment to " Ο Γιώργος ξεκινάει αντάρτικο "