Αλλάζει όνομα και σήμα η ΕΛ.ΑΣ

By Balafara Hunter - Friday, February 11, 2011 No Comments

Λόγω της συνέχισης, της απεχθούς πράξης, αρκετών συμπολιτών μας, να μην πληρώνουν τα διόδια για τη χρήση των εξαιρετικών και παγκοσμίως γνωστών αυτοκινητοδρόμων μας, η Κυβέρνηση αποφάσισε τα εξής:

"Μη πληρωμή διοδίων συνεπάγεται παράβαση του ΚΟΚ και επισύρει πρόστιμο ύψους 200 ευρώ καθώς και αφαίρεση διπλώματος, αδείας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες".

Σκοπός αυτής της απόφασης είναι να προστατευθεί, η πολύπαθη τάξη των μεγαλοεργολάβων, που τόσα έχει προσφέρει στον τόπο, με μοναδικό κέρδος την αναγνώριση του φιλανθρωπικού τους έργου.

Τα πρόστιμα θα εισπράττουν για λογαριασμό των συμπαθών μεγαλοεργολάβων τα όργανα της Τροχαίας, η οποία θα μετονομαστεί σε "Ελληνική Τσεποφυλακή". Στο έμβλημα της, η ζυγαριά της δικαιοσύνης, θα αντικατασταθεί από την τσέπη του κατασκευαστή.

Χορτάσαμε από δικαιοσύνη όλοι μας, όλα αυτά τα χρόνια, καιρός να υπερασπιστούμε και το δίκαιο του Φιλόπτωχου Ταμείου των Κατασκευαστών.

Δεν είναι δυνατόν οι τσαμπατζήδες να εμποδίζουν την ολοκλήρωση του αφιλοκερδούς οράματός τους.

Για τους άλλους τσαμπατζήδες, των αστικών συγκοινωνιών, η Κυβέρνηση αναμένεται να πάρει αυστηρά μέτρα για να τους αντιμετωπίσει, όπως: χρηματικό πρόστιμο, αφαίρεση κινητού και χρυσών δοντιών τη στιγμή της βεβαίωσης της παράβασης, δημόσιος διασυρμός (φωτογραφία του παραβάτη σε κεντρικές στάσεις λεωφορείων και στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ), και τρίμηνη καταναγκαστική εργασία στα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ

ΖΗΤΩ η Κατασκευαστικές, ΖΗΤΩ οι ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΖΗΤΩ η Τρόικα, ΖΗΤΩ το Κουαρτέτο Εγχόρδων.

ΥΓ: Ο Μαντέλης ακόμη έξω είναι; Κάνει κρύο, δεν τον λυπάστε;

No Comment to " Αλλάζει όνομα και σήμα η ΕΛ.ΑΣ "