Έμπορος ναρκωτικών αποκαλεί "αφεντικό" τον Πάγκαλο

By Balafara Hunter - Monday, August 30, 2010 No Comments

Αναδημοσίευση από ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ

Όσο και αν είναι το μέγεθος της αθλιότητας που υποπτεύεσαι ότι χαρακτηρίζει μια κυβέρνηση του ΔΝΤ σαν την υπάρχουσα, μερικές φορές δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς ορισμένα γραφόμενα και ειδησάρια που διαβάζεις στον Τύπο σαν το παραπολιτικό του Έθνους (25/8/2010 σελ. 11), όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχεται σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο(!!!) ότι τον καλημερίζει έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος τον αποκαλεί αφεντικό!!! Σε άλλη χώρα, όπου οι ιθύνοντες δεν θα χόρευαν στον ρυθμό που υπαγορεύουν οι κατοχικές δυνάμεις, ο αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης από την πρώτη ημέρα που θα αντιλαμβανόταν την παρουσία εμπόρου ναρκωτικών εγγύς του γραφείου του θα καλούσε άμεσα την Αστυνομία. ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ»!

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ο Λάκης...
«Μετά τον... Λάκη τον γλυκούλη ήρθε η ώρα η ελληνική κοινή γνώμη να μάθει και τον Λάκη που... πουλά ναρκωτικά!
Υπεύθυνος είναι ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος στη χθεσινή συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται και το γραφείο του, κατέθεσε τη δική του εμπειρία. «Κάθε μέρα που πηγαίνω στο γραφείο μου με χαιρετάει ο Λάκης», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
«Ποιος είναι ο Λάκης;» ρώτησε ο Δ. Ρέππας.

«Πουλάει ναρκωτικά και μου φωνάζει... γεια σου αφεντικό!» απάντησε αγέρωχος ο πληθωρικός αντιπρόεδρος. «Και γιατί σε φωνάζει αφεντικό;» επέμεινε ο υπουργός Υποδομών, προσπαθώντας να κάνει τους συναδέλφους του να γελάσουν... Γ.Α.»

No Comment to " Έμπορος ναρκωτικών αποκαλεί "αφεντικό" τον Πάγκαλο "