Οδηγός κατηγορεί τα UFO για παράνομη στάθμευση

By Balafara Hunter - Monday, May 3, 2010 No Comments

Ένας οδηγός κατηγόρησε τα UFO προσπαθώντας να δικαιολογήσει γιατί πάρκαρε παράνομα, στο νότιο Λονδίνο. Ο οδηγός είπε ότι ήταν τόσο σοκαρισμένος από αυτό που είδε στον ουρανό, που βρέθηκε παρκαρισμένος σε μια λεωφορειολωρίδα.

Ένας άλλος οδηγός δήλωσε στην αίτηση αναιρέσεως του προστίμου ότι η κίτρινη γραμμή μοιάζει με πράσινη γι' αυτόν, λόγω αχρωματοψίας. Ένας εκπρόσωπος του Συμβουλίου του Southwark είπε ότι "η φαντασία και η υπερβολή μερικών από τις ιστορίες είναι αρκετά εντυπωσιακές".

Άλλος ισχυρισμός που δημοσιοποιήθηκε από το συμβούλιο ήταν για έναν οδηγό που είπε ότι: "Έβρεχε. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να παρκάρω οπουδήποτε, αν ο καιρός είναι άσχημος".

Ο διευθυντής Περιβάλλοντος και Στέγασης του Συμβουλίου του Southwark, δήλωσε στο BBC: "Η φαντασία ορισμένων, είναι αρκετά εντυπωσιακή, αλλά τα UFO και η αχρωματοψία, δυστυχώς, δεν είναι νόμιμοι λόγοι για την αποφυγή του προστίμου".

Οι αυτοκινητιστές έχουν γίνει όλο και πιο δημιουργικοί προσπαθώντας να αποφύγουν τα βαριά πρόστιμα, από τον καιρό που η ύφεση έπληξε την οικονομία.

Πηγή: popjolly.com

No Comment to " Οδηγός κατηγορεί τα UFO για παράνομη στάθμευση "