Έχουμε τους καλύτερους (και Bonus, Προφητεία)

By Balafara Hunter - Thursday, March 18, 2010 No Comments

Η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα. Είναι καταδικασμένη να έχει στην πολιτική της ηγεσία, τους ικανότερους,  τους καταλληλότερους, τους σοφότερους, τους αποτελεσματικότερους, τους NBAers πολιτικούς. Τον Αφρό δηλαδή.

Υπάρχει μια αρμονική διαδοχή μεταξύ τους. Ο ένας συμπληρώνει το έργο του άλλου και όλοι μαζί μοχθούν για την ευημερία μας. Λάθη δεν υπάρχουν, μόνο σοφές επιλογές.

Το λάδωμα, η διαπλοκή, η ρεμούλα, είναι λέξεις άγνωστες στη χώρα μας. Εδώ επικρατεί ο δίκαιος και ο ικανός.

Σε τι χώρα ζούμε Θεέ μου; Σκόρδα, σκόρδα να μη μας ματιάσουν.

ΥΓ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, δεν άφησε πια καμία αμφιβολία λέγοντας χθες βράδυ στη Βουλή: "Το ΔΝΤ είναι πλέον μονόδρομος"

Bonus
Προφητεία του Γέροντα: Τέλος του Φυτευτή*, τέρατα με σουβλερά δόντια και γαμψά νύχια θα ορμήσουν καταπάνω μας. Αρχηγός τους ο Μέγας Δράκος με χαραγμένα τ' αρχικά ΔΝΤ στο μέτωπό του. Με πυρωμένη σφραγίδα που θα γράφει "ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ" θα σημαδέψουν παιδιά, μανάδες, νέους, γέρους. Σιωπή και σκοτάδι θ' απλωθεί στη χώρα. Η δυστυχία θα βασιλέψει μέχρι τη μέρα που θ' ακουστεί φωνή Λαού να λέει: "Μάγκες τα κάνατε Σκατά. Το Πανηγύρι τελείωσε αλλά δεν θα φύγει κανείς. Θα Ψαχτούμε Όλοι πρώτα".

*Φυτευτής: Μάρτιος

No Comment to " Έχουμε τους καλύτερους (και Bonus, Προφητεία) "