Τοκ, τοκ... Ήρθαμε, μας περιμένατε;

By Balafara Hunter - Friday, March 19, 2010 No Comments

Ακόμη κάποιος βουλευτής να κάνει τη συμβολική (για άλλους λαϊκίστικη) κίνηση, να παραιτηθεί της βουλευτικής του αποζημίωσης. Ούτε κάποιος πρώην πολιτικός έχει αποποιηθεί  του δικαιώματος της βουλευτικής σύνταξης. Εξαίρεση αποτελεί η πρώην ευρωβουλευτής Νανά Μούσχουρη.

Μήπως δεν σας φτάνουν τα λεφτά; Μήπως να σας δώσουμε κάτι παραπάνω; Γιατί έχετε βγάλει όλοι το ΣΚΑΣΜΟ;

Κανείς από εσάς που έκανε πολλά ή δεν έκανε τίποτα, για να φτάσουμε στην σημερινή τραγική κατάσταση, δεν δίνει το παράδειγμα. Όλοι μαζί όμως μας ζητάτε, Μεγάλη Παρασκευή, να στείλουμε τη Χορωδία του Υπουργικού Συμβούλιου να χτυπήσει την πόρτα του ΔΝΤ και να ψάλει το "Ἄρατε πύλας".

Θα περιμένουμε κάποιος να δείξει filotimo (αγγλική λέξη, δεν μπορεί να μεταφραστεί στα ελληνικά), για να τον βάλουμε στη λίστα αυτών που έχουν κερδίσει το σεβασμό μας.

Σημείωση
Όποιος καταφέρει να βρει και να δημοσιεύσει το "πόθεν έσχες" των βουλευτών κερδίζει 3μερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Όλα πληρωμένα και έξτρα δίμετρη καλλονή/ός.


*το "Ἄρατε πύλας" ψάλλεται όταν επιστρέφει στην εκκλησία, μετά την περιφορά, ο Επιτάφιος. Είναι η κάθοδος του Χριστού στον Άδη.

No Comment to " Τοκ, τοκ... Ήρθαμε, μας περιμένατε; "