Αχάριστοι Έλληνες...

By Balafara Hunter - Thursday, March 11, 2010 No Comments
Σταμάτησαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι ανασκαφές για την εύρεση των χρημάτων που είχε "δει" ο Πρωθυπουργός προεκλογικά. Το Γενικό Λογιστήριο του κράτους και ο περιβάλλοντας χώρος, τελεί υπό κατάληψη από αχάριστους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν κατσικωθεί στο κτίριο και στο πεζοδρόμιο, χάνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψουν χωρίς βίζα (πλέον) στην Αμερική και εμποδίζοντας τα πλήθη των πολιτών που τρέχουν για να προλάβουν να κλείσουν τα εισιτήρια τους στα τουριστικά γραφεία της περιοχής.

Κύκλοι (και τετράγωνα) της Αμερικανικής Πρεσβείας δεν κρύβουν την αγανάκτηση τους γι ' αυτή την προσβλητική συμπεριφορά.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της κυβέρνησης, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν μπορεί να πραγματοποιήσει καμία απολύτως πράξη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμη και  οι μισθοδοσίες του δημόσιου τομέα.

"Αγωνιούν αν θα πληρωθούν οι υπάλληλοι, έχουν χάσει τον ύπνο τους", αναφέρει γείτονας που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Την δυσαρέσκεια του για την κατάληψη εξέφρασε και "Το Βήμα" στην σημερινή πρωτοσέλιδη άποψη με τίτλο "ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!".

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις στον Παράδεισο; Θα σας μαλώσω.

Οι ανασκαφές αναμένεται να συνεχιστούν με εντατικότερους ρυθμούς, μετά την λήξη της κατάληψης.

Υ.Γ.Ωραίο ανέκδοτο είναι αυτό. Χρωστάμε τα κέρατά μας σαν κράτος, έχουμε μείνει με άδειες τσέπες, σε λίγο θ' αρχίσουμε εντατικά φροντιστήρια με το Νίκο Σαμοΐλη και θέλουμε και "Γενικό Λογιστήριο του Κράτους".

No Comment to " Αχάριστοι Έλληνες... "