Ο Φόβος και ο Τρόμος

By Balafara Hunter - Tuesday, March 9, 2010 No Comments

Ο Φόβος και ο Τρόμος των 7 Θαλασσών και των 5 Ηπείρων
Γεννήθηκε και μεγάλωσε μακριά από την γενέτειρα των προγόνων του. Σε μέρη αφιλόξενα. Δούλεψε σκληρά για να τα καταφέρει. Οι καιροί ήταν δύσκολοι αλλά πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Και μια μέρα έγινε Βασιλιάς στη χώρα του. Την μόνη χώρα στον κόσμο που κατήργησε με δημοψήφισμα την βασιλεία και τώρα το πολίτευμά της είναι  "Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Βασιλεία".

Όταν χρίστηκε Βασιλιάς η κατάσταση ήταν δύσκολη. Η χώρα του και οι υπήκοοί του, δέχονταν επιθέσεις από την βάρβαρη φυλή των "Κερδοσκόπων".  Αυτούς κανείς δεν τους είχε δει, κανείς δεν τους είχε συναντήσει. Μετακινούνταν από χώρα σε χώρα σαν φαντάσματα. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα όπλα που τα έλεγαν "κινητά" και "λάπτοπς" κατάφερναν να κλέβουν τα χρήματα των κρατών και να τα οδηγούν στην χρεωκοπία.

Ο Βασιλιάς όμως αποφάσισε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορούσε άλλο να συνεχιστεί. Ξεκίνησε από το μικρό βασίλειό του για να συνάψει συμμαχίες με άλλα κράτη έτσι ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν την απειλή των βαρβάρων.

Απευθύνθηκε στους ηγέτες των ισχυρών λαών, αλλά δεν έπαιρνε μια ξεκάθαρη απάντηση. Έφτασε μέχρι και το βασίλειο του "Νέου Κόσμου", όπου αρχηγός εκεί ήταν ένας μουσουλμάνος. (βλέπε: "Βίοι Αγίων και Μουσουλμάνων" του Michael Goldsmith, εκδόσεις Twitter, Αθήνα 2010). Αυτός είπε ότι δεν είχε ακουστά αυτή τη βάρβαρη φυλή, αλλά θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει.

Έτσι μπήκε μπροστάρης ο βασιλιάς, αρχηγός αυτού του μετώπου ενάντια στους "Κερδοσκόπους".
Με αποφασιστικότητα και απαράμιλλο ηρωισμό ξεχύθηκε μπροστά στον αγώνα. Η μάχη ήταν λυσσαλέα, οι "Κερδοσκόποι" δεν υποχωρούσαν, αλλά ο βασιλιάς χρησιμοποιώντας το μυστικό του όπλο (το εκτυφλωτικό χαμόγελο) κατάφερε τελικά να τους τρέψει σε φυγή.

Ο κόσμος σώθηκε. Οι "Κερδοσκόποι" τώρα έχουν γίνει ΜΚΟ (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός) και οι υπήκοοι του Βασιλιά απολαμβάνουν δάνεια με χαμηλά επιτόκια, πίνοντας ένα αφέψημα που παράγεται στα μέρη τους και λέγεται "Φραπές".

No Comment to " Ο Φόβος και ο Τρόμος "