Guten Morgen Deutschland

By Balafara Hunter - Thursday, February 25, 2010 No Comments


Ρε παιδιά, ησυχάστε. Είναι δυνατόν να διαμαρτύρεστε;
Δεν είδατε τι γράφει η Καθημερινή;

Βρισκόμαστε "Στα πρόθυρα άκριτου λαϊκισμού κατά της Γερμανίας" και εκδηλώνεται "Αντιγερμανική υστερία από τμήμα του πολιτικού κόσμου". Είναι "άδηλες, μεσοπρόθεσμα, οι συνέπειες" από αυτές τις αντιδράσεις "για την ευρισκόμενη σε δεινή οικονομική κατάσταση Ελλάδα".
Κι ο Πρετεντέρης τα ίδια λέει.

Δεν ξέρουν αυτοί και ξέρετε εσείς καλύτερα;

Μας χλευάζουν, μας λένε ψεύτες κι απατεώνες και δεν μας θέλουν για παρέα. Γελάνε με την "ανύπαρκτη" ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Και τι έγινε; Σιγά τα λάχανα.

Κάντε μια βαθιά κάμψη. Δείξτε τους σεβασμό. Μόνο έτσι θα μας ξανακεράσουν (δανεικά βέβαια).

Δεν το έχει και σε πολύ η Μέρκελ, να πάρει φόρα από το Βερολίνο, να έρθει να μας κλάσει τους όρχεις.

Υ.Γ. 1 Ο χαιρετισμός της φωτογραφίας φυσικά είναι και για τα ντόπια λαμόγια, που δίνουν δικαίωμα σε κάθε κάφρο δημοσιογράφο, να προσβάλει τον πολιτισμό ενός έθνους.

Υ.Γ. 2 "Είχα δυο αγάλματα περίφημα, μια γυναίκα κι ένα βασιλόπουλο, ατόφια – φαίνονταν οι φλέβες, τόση εντέλειαν είχαν. Όταν χάλασαν τον Πόρο, τα΄ χαν πάρει κάτι στρατιώτες, και στ΄ Άργος θα τα πουλούσαν κάτι Ευρωπαίων· χίλια τάλαρα γύρευαν… Πήρα τους στρατιώτες, τους μίλησα: Αυτά, και δέκα χιλιάδες τάλαρα να σας δώσουνε, να μην το καταδεχτείτε να βγουν από την πατρίδα μας. Γι΄ αυτά πολεμήσαμε" (Στρατηγός Μακρυγιάννης)

No Comment to " Guten Morgen Deutschland "