Barcode 400 έως 440

By Balafara Hunter - Friday, February 26, 2010 1 Comment


Το FOCUS φαίνεται ότι έχει αναλάβει εργολαβία για την δυσφήμηση της Ελλάδας και των κατοίκων της (δείτε εδώ "Focus: Νέα απίστευτη επίθεση!" και εδώ "Ιδού οι τουρκικές διαφημίσεις στο Focus" για να καταλάβετε) και επειδή η Κυβέρνηση αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους με την Γερμανία (να μείνουμε σκυμμένοι δηλαδή) και απ' ότι φαίνεται αδυνατεί να πιέσει ένα έντυπο να ζητήσει συγνώμη για τα προσβλητικά δημοσιεύματά του, η ακόλουθη λύση νομίζω είναι επιβεβλημένη.

Τα πράγματα είναι απλά. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι η γλώσσα του χρήματος.

Μέσω ευρωπαϊκών επιδοτήσεων η Γερμανία έδωσε το 2008 στην Ελλάδα 1,3δις ευρώ και εισέπραξε από τις εξαγωγές της στην Ελλάδα περισσότερα από 5,4δις. Είχε κέρδος δηλαδή 4,1δις ευρώ (διαβάστε περισσότερα εδώ "Eλλάδα-Γερμανία: Μύθοι χωρίς... δράκους"). Ο μέσος μισθός του Γερμανού είναι 2.861 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες πλήρωσαν το 2008 τους μισθούς 119.422 Γερμανών.

Σταματήστε λοιπόν να αγοράζετε Γερμανικά προϊόντα (το barcode τους αρχίζει από 400 έως 440) καθώς και προϊόντα από εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, για να δούμε, αυτό που δεν μπορεί να καταφέρει η Ελληνική κυβέρνηση, αν θα το καταφέρουν κάποιες χιλιάδες απλήρωτων Γερμανών.

1 comment to ''Barcode 400 έως 440"

ADD COMMENT
  1. Καλησπέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα !!!

    Έχεις απόλυτο δίκιο, θα ήταν καλό να συμβάλλουν όλοι οι Έλληνες στο μποϊκοτάζ αυτό.

    ReplyDelete