Τρελός Gamer, παίζει σε οθόνη 7.500 τετραγωνικών μέτρων!!

By Balafara Hunter - Thursday, November 25, 2010 No Comments

Πως θα επιτευχθεί, η μεγαλύτερη δυνατή διασκέδαση, παίζοντας ένα video game;

Αυτό είναι το θεμελιώδες ερώτημα, κάθε gamer και κάθε κατασκευαστή hardware.

Με την ταχεία εξέλιξη των παιχνιδομηχανών, τα τελευταία χρόνια, το PlayStation, το Xbox 360 ή το Wii, έχουν γίνει απαραίτητα σε κάθε σοβαρό gamer. Οι απαιτήσεις όμως των παικτών, γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου 2010, σκηνές ενός MMO game, γέμισαν την οθόνη, που βρίσκεται στην οροφή του "The Place", στο Πεκίνο.

Στις 8:40 εκείνη τη μέρα, ένας άνδρας κάθισε κάτω από τη μεγαλύτερη οθόνη LED της Ασίας (δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο) και αφού συνδέθηκε με τον φορητό του υπολογιστή στο ασύρματο δίκτυο, άρχισε να παίζει online, το αγαπημένο του παιχνίδι. (Δείτε το video)



250 μέτρα μήκος και 30 μέτρα πλάτος έχει η οθόνη του "The Place", καλύπτει έκταση 7.500 τετραγωνικών μέτρων και η κατασκευή της κόστισε 250 εκατομμύρια Γιουάν (28 εκατομμύρια ευρώ). Είναι ένα χαρακτηριστικό ορόσημο στο Πεκίνο και το σλόγκαν που την συνοδεύει είναι: "Ο καθένας στο Πεκίνο κοιτάζει ψηλά".

Ο συγκεκριμένος gamer, έπαιξε για δέκα λεπτά και το ποσό που φημολογείται ότι ξόδεψε, είναι περίπου 100.000 Γιουάν (11.200 ευρώ)


Η οθόνη στο "The Place", μια συνηθισμένη μέρα



Πηγή

No Comment to " Τρελός Gamer, παίζει σε οθόνη 7.500 τετραγωνικών μέτρων!! "