Έγραψες καλά στης εξετάσεις; Δώρο η πλαστική χειρουργική

By Balafara Hunter - Tuesday, November 23, 2010 No Comments

Ξεχάστε ένα καλό δώρο, μια κάρτα αγορών σε ένα εμπορικό κέντρο ή στην καλύτερη περίπτωση τα κλειδιά ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Στη Νότια Κορέα, ένας αυξανόμενος αριθμός γονιών, για να επιβραβεύσουν τα παιδιά τους που κατάφεραν να περάσουν στο πανεπιστήμιο, τους κάνει δώρο μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Όχι δεν πρόκειται για κάποια σκηνή από reality show, αλλά είναι πραγματικότητα. Με τη συνεργασία κάποιων νοσοκομείων, τους προσφέρουν επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, όπως Westernising (για να έχουν μια μικρή ανοδική κλίση στη μύτη) και διπλή βλεφαροπλαστική (για να φαίνονται τα μάτια τους μεγαλύτερα) με σημαντική έκπτωση και bonus για τις μαμάδες.

Αν ένας φοιτητής κάνει δύο επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής για τα μάτια και τη μύτη, ταυτόχρονα, θα κερδίσει ένα δωρεάν Botox για τις ρυτίδες της μητέρας του, σύμφωνα με τη διαφήμιση στην ιστοσελίδα ενός νοσοκομείου.

Ακόμη και όταν οι εξετάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια ήταν σε εξέλιξη, υπήρχε ήδη μεγάλη λίστα αναμονής.

Στα νοσοκομεία της Νότιας Κορέας, οι δύο χειρουργικές επεμβάσεις (μία για τα μάτια και μία για τη μύτη) κανονικά κοστίζουν γύρω στα 3.800 δολάρια.

Πηγή

No Comment to " Έγραψες καλά στης εξετάσεις; Δώρο η πλαστική χειρουργική "