Ταξιδιώτης του χρόνου με κινητό τηλέφωνο το 1928;

By Balafara Hunter - Wednesday, October 27, 2010 No Comments

Υπάρχει μια γυναίκα σε μια ταινία του 1928, που φαίνεται να έχει ένα κινητό τηλέφωνο κολλημένο στο αυτί της ή είναι στην πραγματικότητα ένας ταξιδιώτης του χρόνου;

Αυτό είναι που ορισμένοι θεωρητικοί της συνωμοσίας, αναρωτιούνται γι' αυτή τη μυστηριώδη σκηνή (βίντεο παρακάτω) από την ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, "Το τσίρκο", του 1928.

Ο σκηνοθέτης από το Μπέλφαστ, George Clarke, ένας φαν του Τσάπλιν, λέει ότι παρακολουθούσε τα αποσπάσματα από τα γυρίσματα του "The Circus" και έμεινε άναυδος μ' αυτό που είδε.

"Συνέχισα να το γυρίζω πίσω και να το βλέπω ξανά και ξανά, χωρίς να μπορώ να δώσω μια εξήγηση", λέει. "Θέλω να το δουν κι άλλοι, μήπως μου δώσουν κάποια ιδέα, γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι – όσο κι αν ακούγεται γελοίο – ότι πρόκειται για έναν ταξιδιώτη του χρόνου". Και όπως σημειώνει ο Clarke, "η ηλικιωμένη γυναίκα... μοιάζει περισσότερο με άντρα μεταμφιεσμένο που κρατάει ένα... κινητό τηλέφωνο".

Κάποιοι που έχουν δει το video, λένε ότι η γυναίκα δεν κρατάει κινητό τηλέφωνο, αλλά ίσως έχει το χέρι της στο αυτί, για να προστατεύσει το πρόσωπό της από τον ήλιο ή προσπαθεί να κρυφτεί από την κάμερα.

Δείτε το video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.


Πηγή

No Comment to " Ταξιδιώτης του χρόνου με κινητό τηλέφωνο το 1928; "