520 = Ασύμμετρη Ελληνική Αντίσταση

By Balafara Hunter - Monday, August 9, 2010 No Comments

Αναδημοσίευση από: ΟΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ

Ένιοι καλοπροαίρετοι αντιστασιακοί της πολυθρόνας δεν χάνουν την ευκαιρία να απαιτούν (λεκτικά) να αλλάξουν τα πράγματα (ουσιαστικά). Υπερθεματίζουν σε ζητήματα ελληνισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης, ιστορίας, παραδόσεων, δικαιοσύνης, καθάρσεως και Νεμέσεως. Την ώρα που μιλούν νιώθεις ότι η καρδιά τους πάλλεται από συναισθήματα οργής και αγανάκτησης για τους υφέλληνες, τους υποπατριώτες, τους μισέλληνες, τους ανθέλληνες, τους αρνησιπάτριδες και όλες τις σχετικές διαβαθμίσεις της καθοδικής κλίμακας της ελληνοπρέπειας. Η ζέση τους τόσο μεγάλη, το ύφος τους τόσο κατηγορηματικό που στο τέλος της κουβέντας θα μπορούσε να νομίσει κάποιος ότι και οι ίδιοι πίστεψαν όσα εξακόντιζαν στις μαγεμένες κάρες των συνδαιτυμόνων τους.
Τι σημαίνει "πιστεύω" όσα λέω; Ότι πράττω ούτως.
Δεν γίνεται να μέμφομαι νυχθημερόν όσους "αλλοιώνουν την εθνική μας κοινωνία και ομοιογένεια" και το σύνολο των υλικών και σαρκικών μου δοσοληψιών να έχει να κάνει με Αλβανία (ο ανασφάλιστος υπάλληλος), Ουκρανία (υγρές νύχτες στο κολάδικο), Νιγηρία (τσαντικό για το αίσθημα), Βουλγαρία (αδασμολόγητα σιγαρέτα). Αυτού του είδους η "ελληνοπρέπεια" σε απλά ελληνικά ονομάζεται υποκρισία.

ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ & ΑΡΧΑΙΟΠΛΗΞΙΑ
Είθισται οι γκαγκαρότεροι των γκαγκάρων του ελληνισμού να μην θρησκεύονται ορθόδοξα και χριστιανικά. Επίσης είθισται να φορτώνουν στην υπερχιλιετή ράχη του Βυζαντίου όλα τα οικεία κακά. Ειρωνεύονται τον Χριστιανισμό τσιτάροντας Κέλσο (ό,τι διασώθηκε μέσω της πολεμικής του Ωριγένη), Ιουλιανό, Πορφύριο, νεοπλατωνικούς και οι ολιγογραμματιζούμενοι όσα θυμούνται από Καλόπουλο που είδαν μια βραδιά στον Χαρδαβέλλα. Μια από τις "κλασικές" κατηγορίες είναι ο "μεσσιανισμός". Δηλαδή οι Χριστιανοί συγκεντρώνουν στο πρόσωπο του Μεσσία, του Χριστού όλες τις ελπίδες για σωτηρία και λύτρωση και αναμένοντας τον Έναν χάνουν την επαφή με τα καθημερινά ζητήματα που πρέπει να λυθούν μέσω της Πολιτείας, της Κοινωνίας και της συντροφικότητας. Κατηγορούν τον Χριστιανισμό ότι ωθεί τους πιστούς να σκέφτονται "γραμμικά" και όχι "κυκλικά-ολιστικά" και τους προβατοποιεί καθιστώντας τους έρμαια της "μοναδικής και απόλυτης" λύσης.
Ξεχνούν ωστόσο τη σημασία της Μονάδας στην Ιστορία, του Προσώπου που λειτουργεί καταλυτικά και σκλαβώνει ή ελευθερώνει άτομα και έθνη, ομάδες και μονάδες. Λησμονούν -όποτε συμφέρει- τον Έναν που ήταν ο Αλέξανδρος, ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και τους ξαναθυμούνται όταν επιβάλλει κάποιο νυχτερινό τσιμπούσι ή λογύδριο προς τιμήν τους.
Από την άλλη, οι ίδιοι, παρόλο που στα λόγια "εχθρεύονται" τον μεσσιανισμό, όταν η συζήτηση έρχεται στα τωρινά, σου λένε ότι "λείπει σήμερα το πρόσωπο που θα ηγηθεί. Ο Ένας που θα σκορπίσει το σάπιο κατεστημένο στον αέρα και θα αλλάξει την πορεία της χώρας".
Έτι δε, οι "αρχαιοπρεπείς" δεν πιστεύουν σε πολλές μικρές κινήσεις που θα ξεκολλήσουν την κοινωνία από τη λάσπη και θα αποσταθεροποιήσουν το καθεστώς σαν το δοντάκι που κουλαντρίζει ο οδοντίατρος με την τανάλια πριν την εξαγωγή. Απαιτούν ρουά ματ από την πρώτη κίνηση! Όλα τα υπόλοιπα τους φαίνονται ημίμετρα.
Σ' αυτό έχουν δίκιο. Οι πολλές μικρές κινήσεις απαιτούν τη συμμετοχή πολλών. Προφανώς και τη δική τους. Κουραστικό αυτό και πιθανότατα κοστοβόρο. Α, το τελευταίο ουδέποτε το υποτιμούν. Το κόστος (οικονομικό, κοινωνικό, επαγγελματικό) το αποφεύγουν όπως ο Παπανδρέου την τήρηση των υποσχέσεών του. Να λευτερώσουμε τη Σμύρνη τώρα αλλά αν γίνεται να μην πάω φαντάρος και να μην χρειαστεί να πληρώσω ούτε σεντ παρακαλώ! Κύριος! Παραγγελία! Μια Μεγάλη Ελλάδα στο τζάμπα να μας φέρετε...
Γίνεται έρανος για το τάδε ζήτημα και "κωλύονται". Μαζεύονται υπογραφές για το δείνα εθνικό αλλά "έχουν παιδιά". Πορεία για το παράλλο θέμα και "θα λείπουν εκτός Αθηνών".
Εμ βέβαια. Αν λείπεις παληκάρι μου όποτε κρίνεται κάτι το εθνικόν τότε πρέπει να φορτώσεις τη σκοπιά σου στον Έναν που θα έχει διαρκώς υπηρεσία. Αν είναι να γίνει μεσσιανιστής για την πατρίδα ας γίνει ο κύριος που γουστάρει τα ρουά ματ δίχως να προηγηθεί το σκάκι.

ΟΜΑΔΑ Ε - ΧΛΑΜΥΔΑ, ΓΟΒΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ
Η Ομάδα Ε είναι καλή για να γεμίζει τα ανιαρά Σαββατιάτικα βράδια που δεν προβλέπεται έξοδος. Θα ήταν ακόμα καλύτερη αν υπήρχε. Δεν υπάρχει ούτε προβλέπεται να υπάρξει στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον. Οι μοναδικές ομάδες που φέρουν γράμματα του αλφαβήτου και υφίστανται είναι η Α (ομάδα αίματος), Β (ομοίως), ΑΒ (ομοίως), η Ομάδα Ζ (της τροχαίας) και οι αμερικανικές πανεπιστημιακές αδελφότητες (Κάπα Άλφα Θήτα, Άλφα Βήτα Έψιλον και δεν συμμαζεύεται). Φευ, από τις αμερικανικές πανεπιστημιακές αδελφότητες με τις ελληνοφανείς ονομασίες ξεφυτρώνουν κάθε λίγα χρόνια οι παμφάγοι αμοραλιστές που κατάκλεψαν το άπαν σύμπαν και μας έριξαν με προθυμία (και το απαραίτητο κατιτίς τους) στις δαγκάνες του ΔΝΤ και της τρόικας. Υπερεπιστήμονες που καβάλησαν το 148 πΧ. το αστρόπλοιο του Αριστοτέλη και οι οποίοι "παρεμβαίνουν" τις κρίσιμες ώρες για την "υπεράσπιση της Ελλάδας" υπάρχουν όσο ο Μπλεκ, ο Μπάτμαν και ο Λίνεν στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Ουσιαστικά ανύπαρκτοι είναι και οι Καραϊσκάκηδες των σαλονιών, οι Ιωνοδραγούμηδες του JK, οι Παυλομελάδες των βουλευτικών "αποζημιώσεων" και οι Νικοτσάρες του μεγάρου Μουσικής.
Ποιοι υπάρχουν για την Ελλάδα; Οι καλύτεροι, οι πολλοί, αυτοί που πάντα βάζουν μπροστά τα στήθη τους για την πατρίδα (τη δική μας πατρίδα, όχι τη Μινεσσότα). Τι μπορούν να κάνουν; Τα πάντα! Ιδού κάτι απλό, ουσιαστικό, άμεσα εξαργυρώσιμο και πρακτικά ανεξέλεγκτο.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 520
Κάθε προϊόν είτε το θέλουμε είτε όχι φέρει bar code. Δηλαδή τον γραμμωτό κώδικα ο οποίος μπορεί να ανιχνευθεί από τον υπολογιστή του καταστήματος που διαθέτει το εμπόρευμα. Οι τρεις πρώτοι αριθμοί του bar code συμβολίζουν την χώρα προέλευσης του προϊόντος. Το 869 σημαίνει Τουρκία. 500 έως 509 Αγγλία. 000-019 & 030-039 ΗΠΑ. 060-139 ΗΠΑ. 531 = Σκόπια.
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ 520. ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΜΕ 529.
Η προτίμηση σ' αυτά τα προϊόντα συνιστά κορυφαία πράξη αντίστασης των Ελλήνων απέναντι σ' έναν σχεδόν αόρατο εχθρό που πρώτα στοχεύει στην τσέπη του, έπειτα στη γη και τέλος στην ψυχή του. Το μόνο που απαιτείται είναι κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα μεγαλύτερης παραμονής στο κατάστημα ώστε να αναγνωστεί το bar code για να διαπιστωθεί αν το προϊόν είναι ελληνικό ή όχι. Κατά τα λοιπά δεν απαιτείται ούτε υποταγή στον "Μέγα Πεφωτισμένο Ηγέτη" της δεκάρας, ούτε προσήλωση σε ανοητεύουσες κομπορρημοσύνες ούτε συμμετοχή σε συλλόγους, οργανώσεις και "ομίλους προβληματισμού". Μια βουβή πράξη με εμφανή και ηχηρά αποτελέσματα. Ο τροχός του χρόνου γύρισε. Τα στοιβαγμένα κεφάλια στην Τριπολιτσά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα, μέχρι νεωτέρας, πρέπει να αντικρίζουμε στοιβαγμένα και απούλητα τα προϊόντα των ξένων που επιθυμούν να κατασχέσουν τη γη, το ύδωρ, τον αέρα και τον (αριστοτελικό) αιθέρα μας. Πρέπει να οδηγήσουμε στα ταμεία ανεργίας εκείνους που χρησιμοποιεί η κάθε Μέρκελ και ο κάθε Ομπάμα για να επιβεβαιώνουν την ετερόφωτη εξουσία τους. Δεν χρειάζεται να φωνάξουμε. Ωραία, νόμιμα και ηθικά (όπως λέει κι ο Βουλγαράκης) θα αποσταθεροποιήσουμε, στο μέτρο του δυνατού, τις οικονομίες που κερδοσκοπούν σε βάρος μας αγνοώντας τις διαφημίσεις, τις προσφορές και τα επίπλαστα θέλγητρα των αγαθών που αραδιάζουν ενώπιόν μας.
Από στόμα σε στόμα θα κυκλοφορήσουμε τον αριθμό 520 (και το 529 για τους αδελφούς Κυπρίους). Θα επιμείνουμε αγοράζοντας προϊόντα το bar code των οποίων ξεκινά με αυτό. Θα βλέπουμε τα διάσημα αναψυκτικά που πάνε με όλα να σκονίζονται στα ράφια, τις σοκολάτες τους να λήγουν απούλητες, τα αλλάντικά και τα τυριά τους να σαπίζουν. Θα περιορίσουμε τις αγορές των μη ελληνικών προϊόντων στα απολύτως απαραίτητα και δεν θα ξεχαστούμε ούτε μία ημέρα. Ούτε ένα ευρώ στα χέρια των αντιπάλων. Μα είναι αντίπαλοι; Σαφέστατα. Η Ιστορία και η επικαιρότητα βοούν! Αφελής ή ψεύτης όποιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει ακούσει αυτή τη βοή και τον ορυμαγδό από τους ποταμούς του αδικαίωτου ελληνικού αίματος που έρευσε και ρέει ακόμα εξαιτίας των «φίλων και συμμάχων» που κερδοσκοπούν μέσω των ντόπιων οργάνων τους σε βάρος του λαού μας.

ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ
Ένα από τα επικοινωνιακά τρικ που χρησιμοποιούν διάφοροι βαλτοί για να αποτρέψουν τους καταναλωτές από την αγορά προϊόντων με το 520 είναι το ακόλουθο: «Μα 520 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές. Μπορεί απλά η συσκευασία να γίνεται εδώ, κ.λπ. κ.λπ.» Η σωστή απάντηση είναι: «Ε, και; Έστω και η συσκευασία αν γίνεται στην Ελλάδα αυτό σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας και μια επιχείρηση που έχει μείνει εντός συνόρων και δεν μετανάστευσε αλλού. Επίσης, στη συντριπτική πλειονότητά τους τα προϊόντα με bar code που ξεκινά με 520 είναι φτιαγμένα με ελληνικές πρώτες ύλες». Όποτε ακούτε εξυπνακισμούς περί «πρώτων υλών» να ζητήσετε από όποιον τις εκστομίζει να προτείνει εκείνος λύση. Θα δείτε ότι θα προβεί σε αοριστολογίες, γενικότητες και θα διαπιστώσετε ότι «έχει ένα πρόβλημα για κάθε σας λύση» (όπως τραγουδούν και οι πάλαι ποτέ Terror X Crew νυν Αρτέμης Ευθύμης). Μην δίνετε βάση στις εξυπνάδες. Μπορείτε κι εσείς να ξεκινήσετε έναν πρώτης τάξεως οικονομικό πόλεμο στις δυνάμεις που σας θέλουν εξαρτημένους, αφοπλισμένους και φόρου υποτελείς. Μιλήστε στους δικούς σας για το 520, διαδώστε το όπου μπορείτε και ηγηθείτε της δικής σας προσπάθειας σ’ έναν ασύμμετρο πόλεμο που έπρεπε να έχει ξεκινήσει από εχθές.

No Comment to " 520 = Ασύμμετρη Ελληνική Αντίσταση "