Άγιος Γεώργιος ο Χαρτογράφος

By Balafara Hunter - Saturday, April 24, 2010 No Comments

Είναι ο μόνος εν ζωή Άγιος.

Απαρνήθηκε τις πλάνες του καπιταλισμού και έγινε μοναχός στην Ιερά Μονή των Τριακοσίων.

Βασανιζόμενος δεινά από λογισμούς, αποφάσισε να μαρτυρήσει για το συμφέρον των αδελφών του. Μετά από πολύ προσευχή και με την ευχή του ηγούμενου της μονής, Κωνσταντίνου του Κινέζου, ξεκίνησε τoν μεγάλο αγώνα να βοηθήσει τους σκλαβωμένους αδερφούς του. Περιόδευσε σε διάφορα χωριά της Ελλάδας, διδάσκοντας στους κατοίκους να μένουν σταθεροί στην πίστη τους ότι λεφτά υπάρχουν και ελέγχοντας τα ψευδή στοιχεία των Δεξιών.

Επέστρεψε και έγινε ηγούμενος στη Μονή των Τριακοσίων.

Στις 23 Απριλίου του 2010, σε ομιλία του από το Καστελόριζο είπε: "Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά."

Στη συνέχεια σήκωσε τα μανίκια και πάτησε το κουμπί για την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης. Ως εκ θαύματος σε όλη την ελληνική επικράτεια εμφανίστηκαν εκατομμύρια πάσσαλοι στήριξης, ένας για κάθε πιστό.

Η εκκλησία ανακήρυξε πάραυτα τον ηγούμενο Γεώργιο σε Άγιο Γεώργιο τον Χαρτογράφο, γιατί χάρη στα δικά του σχέδια και χάρτες η Ελλάδα κατάφερε να κατατροπώσει τους απίστους.

No Comment to " Άγιος Γεώργιος ο Χαρτογράφος "