Η Εικόνα του Γιώργου Δάκρυσε

By Balafara Hunter - Thursday, April 22, 2010 No Comments

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ,  Σωκράτης Ξυνίδης, σε συγκέντρωση εκπροσώπων εργαζομένων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, είπε: "δεν κοιμάται κάθε βράδυ και κλαίει" μεταφέροντας μήνυμα του Πρωθυπουργού.

Γιατί δακρύζει ο Γιώργος; Το κάνει αυθόρμητα ή είναι συνειδητή πράξη; Που χύνονται τα δάκρυα του;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα δάκρυα που παράγει ο Πρωθυπουργός, συλλέγονται και συσκευάζονται από εξειδικευμένους επιστήμονες της εταιρίας "Πράσινα Άλογα Α.Ε."

Επιστημονική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό " Lancet", έδειξε ότι τα δάκρυά του μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία διαφόρων οφθαλμολογικών και μη παθήσεων, όπως γλαύκωμα, καταρράκτης, επιπεφυκίτιδα, ολική ή μερική τύφλωση, ποδάγρα, αιμορροΐδες, εγκεφαλική μαλάκυνση, κώμα. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αν θεραπεύουν την ιδιωτία. 

Τέλος οι εργαστηριακές και κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι μπορούν να χορηγηθούν άφοβα σε εγκύους και μικρά παιδιά.

Σκοπός αυτού του νέου φαρμάκου, είναι να αντικαταστήσει τον κυβερνητικό μέσο δάκτυλο που εισάγεται στο απευθυσμένο του ασθενούς και προκαλεί την παραγωγή απλών δακρύων χαράς.

Εντός των ημερών και αφού πρώτα δοθεί η σχετική άδεια από τον ΕΟΦ, αναμένεται να κυκλοφορήσει το επαναστατικό αυτό σκεύασμα με την ονομασία "George's Natural Eye Drops".

Θα χορηγείται δωρεάν με απλή ιατρική συνταγή από όλα τα ταμεία.


Υ.Γ.  Θεέ μου, τι Τσίρκο μας κυβερνάει;

No Comment to " Η Εικόνα του Γιώργου Δάκρυσε "