Η Warner Bros Entertainment UK προσλαμβάνει φοιτητές, γνώστες προηγμένης τεχνολογίας για να βοηθήσουν την εταιρεία στην προσπάθειά της για την καταπολέμηση της πειρατείας.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης 12 μηνών οι φοιτητές θα πρέπει να διατηρούν λογαριασμούς σε ιδιωτικά BitTorrent sites, να κάνουν link-scanning bots, να δημιουργούν αιτήσεις παγίδες και να εκτελούν διάφορα άλλα καθήκοντα αντι-πειρατείας.

Οι άνθρωποι της Warner Bros που εργάζονται στην καταπολέμηση της πειρατείας σε τμήματα της Warner Bros και άλλες μεγάλες εταιρείες πρέπει να είναι ειδικοί στην τεχνολογία file-sharing. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη που η Warner Bros αναζητά για πρόσληψη φοιτητές, για την καταπολέμηση της πειρατείας, καθώς οι περισσότεροι απ' αυτούς έχουν μεγαλώσει ανταλλάσοντας αρχεία.

Η Warner Bros Entertainment UK προσφέρει μια υποτροφία στο "IT literate" σε φοιτητές γνώστες των file-sharing networks για να βοηθήσει στην εξέλιξη της εταιρίας στις αντιπειρατικές της προσπάθειες.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να κάνει αιτήσεις παγίδες και να διατηρεί λογαριασμούς σε ιδιωτικά file-sharing sites. Θα πρέπει επίσης να ερευνά το Internet για πειρατικό υλικό των εταιρειών  Warner Bros και NBC Universal και να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα sites που το διανέμουν. Άλλα καθήκοντα είναι η αποστολή takedown requests και ανακοινώσεων παράβασης προς τα sites και τους χρήστες.

Πλήρη περιγραφή για την θέση μπορείτε να δείτε εδώ (pdf)

Ο "τυχερός" σπουδαστής που θα πάρει τη θέση θα λάβει μισθό £ 17.500 για 12 μήνες με έναρξη από τον Ιουλίου του 2010.

Σχόλιο του TorrentFreak
Ενθαρρύνουμε όλους τους αναγνώστες του TorrentFreak να υποβάλουν αίτηση για αυτή τη "συναρπαστική" θέση και να μας παρέχουν τακτικές ενημερώσεις για τις προσπάθειες της Warner Bros κατά της πειρατείας. Πρέπει να είστε γρήγοροι, οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου.

No Comment to " Η Warner Bros προσλαμβάνει φοιτητές για να κατασκοπεύει τους πειρατές "