Επίθεση με γροθιές σε πολίτη λόγω αυτοκόλλητου των streetpanthers

By Balafara Hunter - Monday, March 1, 2010 No Comments
Το δημοσιεύω όπως το έχουν γράψει στη σελίδα τους οι StreetPanthers:

"Ιδιοκτήτης και θαμώνας καταστήματος στο Γκάζι επιτέθηκαν σε πολίτη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το απόγευμα, μόλις αντιλήφθηκαν ότι κόλλησε το γνωστό αυτοκόλλητο «είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» σε αυτοκίνητο θαμώνα που ήταν παράνομα παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το κατάστημα, αποκλείοντας τη διέλευση των πεζών από το πεζοδρόμιο.
Οι επιτιθέμενοι έβρισαν και χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον ακτιβιστή, ενώ του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο για να μην καλέσει βοήθεια. Τη σκηνή διέκοψαν δύο δημοτικοί αστυνομικοί. Τελικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη, ενώ ο θερμόαιμος θαμώνας, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πήρε το όχημά του και εξαφανίστηκε. Ο πολίτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, αφού και εναντίον αυτού υποβλήθηκε μήνυση ως αντίποινα από τον καταστηματάρχη για εξύβριση.
Η επίθεση είναι άλλη μια όψη της καθημερινής βαρβαρότητας που υφίστανται χιλιάδες πολίτες της χώρας μας, όταν τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να περπατούν στα πεζοδρόμια. Ο ανενημέρωτος θαμώνας νομίζει πως έχει το δικαίωμα να παρκάρει το αυτοκίνητό του δίπλα ακριβώς στο φραπέ του. Η ομάδα μας θα συμπαρασταθεί ηθικά και νομικά στον πολίτη που διεκδίκησε, για λογαριασμό όλων μας, μια καλύτερη πόλη. Οι καταστηματάρχες καταμήνυσαν τον ακτιβιστή για εξύβριση (ο ίδιος όπως μας είπε δεν άνοιξε το στόμα του) και εκτιμούμε πως θα περιφρουρήσουν με κάθε μέσο, το «δικαίωμά» τους στην κατάληψη των δημόσιου χώρου. Το θέμα της μαζικής κατάληψης πλατειών και πεζοδρομίων από τραπεζοκαθίσματα στο Γκάζι, έρχεται άλλη μια φορά στην επικαιρότητα μετά από κινητοποιήσεις των κατοίκων τους προηγούμενους μήνες
".

Βρείτε τα αυτοκόλλητα των StreetPanthers (δείτε ΕΔΩ) και κολλήστε τα σε κάθε γάιδαρο που θα βρείτε μπροστά σας και σας αφαιρεί το δικαίωμα να περπατάτε με άνεση και ασφάλεια στο πεζοδρόμιο.

Η δικαιολογία "για πέντε λεπτά σταμάτησα" είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Για τα πέντε λεπτά του ενός και του άλλου ανεγκέφαλου, εσείς θα πρέπει να κάνετε σλάλομ μεταξύ δρόμου και πεζοδρομίου. Και στο τέλος αυτοί που γυρίζουν γύρω γύρω για να βρουν μια "νόμιμη" θέση να παρκάρουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

No Comment to " Επίθεση με γροθιές σε πολίτη λόγω αυτοκόλλητου των streetpanthers "