Jesus loves everyone, and George loves Islands

By Balafara Hunter - Saturday, March 6, 2010 No Comments

Τι θα μπορούσε να γράψει κανείς για την εμφάνιση του Πρωθυπουργού, χθες στο Βερολίνο, δίπλα στην Μέρκελ;

Είναι απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Πόσο περήφανοι δεν νιώσαμε όλοι μας, όταν τέθηκε η αναμενόμενη ερώτηση προς την Μέρκελ, για τα ελληνικά νησιά κι αυτή μη έχοντας τίποτα να απαντήσει, με ένα νεύμα, πάσαρε την ερώτηση στον Πρωθυπουργό. Νόμιζε ότι θα τον φέρει σε δύσκολη θέση αλλά που να ήξερε ότι έχουμε στείλει τον Καλύτερο.

Τι ψυχραιμία, τι στωικότητα ήταν αυτή που επέδειξε ο Γιώργος μας; Από την εποχή του Μητσοτάκη έχουμε να δούμε τόσο "cold blood". Ένα ελαφρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του και απάντησε με ήρεμο τόνο στη φωνή του:
"Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα πουλώντας τα νησιά… τα αγαπάμε τα νησιά μας".
Κι εμείς σ' αγαπάμε Γιώργο μου.

Πείτε μου ποιός αρχηγός ανεξάρτητου κράτους θα μπορούσε να μείνει ψύχραιμος σε μια τέτοια ερώτηση. Κανένας. Τέτοια ψυχραιμία, σπάνια μπορούμε να συναντήσουμε στο ζωικό βασίλειο.

Θέλοντας όμως να δώσει τη χαριστική βολή σ' όλους αυτούς που τον τελευταίο καιρό μας τα έχουν κάνει αερόστατα, συνέχισε:
"Τα αγαπάμε και σε κάποια χρόνια ακόμα και με τη βοήθεια της Γερμανίας μπορεί να γίνουν παραδείγματα πράσινης ανάπτυξης...".
Τι είπες τώρα Τρισμέγιστε; Είσαι έτη φωτός μπροστά, είσαι Άπιαστος.

Βέβαια εδώ που τα λέμε υπερέβαλες λίγο, γιατί οι γερμανοί δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα. Μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε από επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη και την εκτροφή πράσινων αλόγων. Που να τα καταλάβουν αυτά οι Φραγκολεβαντίνοι;

Εύγε και πάλι Εύγε!!! Τους κατατρόπωσες.

 

No Comment to " Jesus loves everyone, and George loves Islands "