ΟΧΙ πιό κάτω...

By Balafara Hunter - Sunday, March 7, 2010 No Comments
Αξιότιμε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,
ΓΙΑΤΙ αναλαμβάνετε μια τόσο απαξιωτική πρωτοβουλία για την Ελλάδα;

Είστε ο τρίτος τη τάξη έλληνας πολίτης, είστε ταγός. Πρέπει να μάχεστε για ιδέες και όχι να ηγείστε εκστρατείας ελεημοσύνης.

Εσείς Εξοχότατε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΓΙΑΤΙ δέχεστε να τεθεί υπό την αιγίδα σας αυτή η εκστρατεία;

Είστε απόγονος περήφανων Ηπειρωτών. Ανθρώπων όπως ο Αρσάκης, ο Στουρνάρας, ο Ζάππας, οι αδερφοί Ζωσιμάδες και τόσων άλλων. Ανθρώπων που βοήθησαν την Ελλάδα, δεν της έδωσαν ελεημοσύνη.

Πριν λίγες μέρες εσείς ο ίδιος, εγκαινιάζοντας το "Αρσάκειο Σχολείο Ιωαννίνων", είπατε φανερά συγκινημένος: "Είμαι περήφανος που είμαι Γιαννιώτης" και συνεχίσατε "Εμάς σαν Γιαννιώτες μας ενδιαφέρουν τα Γράμματα, τα γρόσια τα αφήνουμε για τους τραπεζίτες".

Η Ελλάδα σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Δέχθηκε επιθέσεις από αυτοκρατορίες, έχασε εδάφη, θυσίασε τα παιδιά της σε πολέμους, έζησε την τραγωδία της κατοχής, βίωσε εμφύλιο πόλεμο. ΠΟΤΕ όμως δεν έγινε "ζητιάνα".

Ναι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Πολεμάμε τις αδυναμίες και τα ελαττώματα που έχουμε σαν λαός. Ίσως χάσουμε αυτή την μάχη, ίσως χάσουμε στο τέλος και τον πόλεμο. Μην μας αφαιρείτε όμως το δικαίωμα να "σβήσουμε" σαν έθνος με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Δεν ξέρω αν θα απονείμω όπως γράφει ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ βραβεία Balafaras. Για την ώρα προτιμώ να βάλω την πιό κάτω φωτογραφία που βρήκα με τίτλο Shame (Ντροπή)



Διαβάστε κι αυτά:
Δείτε τι σκέφτηκαν για να διασώσουν την Ελληνική Οικονομία - Να γιατί μας ζητούν οι Γερμανοί να ξεπουλήσουμε την Ακρόπολη!

Εκστρατεία επαιτείας και Εθνικού εξευτελισμού ξεκινά η κυβέρνηση!

 

No Comment to " ΟΧΙ πιό κάτω... "