10 από τα χειρότερα Τατουάζ

By Balafara Hunter - Wednesday, March 10, 2010 No Comments
Η λέξη tattoo (τατουάζ), δερματοστιξία στα ελληνικά, προέρχεται από την λέξη "τατάου" που σημαίνει "συνήθεια" στη γλώσσα των ιθαγενών της Ταϊτής. Γίνονταν κατά τη διάρκεια τελετών μύησης, για να δείξουν ότι το άτομο ήταν πλέον ώριμο για την κοινωνική ζωή, ή για διάκριση από άλλες φυλές ή για να το τιμήσουν.

Πριν από αρκετά χρόνια έκαναν τατουάζ οι φυλακισμένοι, οι εγκληματίες και οι ναυτικοί. Όσοι έφεραν τότε στο σώμα τους τατουάζ είχαν κακή φήμη, ήταν στιγματισμένοι. Γι αυτό και το τατουάζ ονομάζεται και "στίγμα".

Για κάποιους η χάραξη ενός τατουάζ είναι έκφραση αγάπης, αφοσίωσης ή υποταγής σε μια ιδέα ή σε ένα πρόσωπο. Σίγουρα πολλά τατουάζ είναι φτιαγμένα από ταλαντούχους καλλιτέχνες και είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Στις μέρες μας όμως πολλοί κάνουν tattoo επειδή είναι μόδα. Και πολλά πράγματα όταν μπαίνουν στα καλούπια της μόδας και του μιμητισμού, πλησιάζουν τα όρια του κιτς (από την γερμανική λέξη Kitsch που σημαίνει πασαλείβω).

Δείτε λοιπόν μερικά από τα χειρότερα τατουάζ (φωτογραφίες από το ktla.com) και μην ξεχνάτε ότι τα τατουάζ είναι ανεξίτηλα και η αφαίρεσή τους έστω και με λέιζερ, είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αν θέλετε να κάνετε τατουάζ πρέπει να ξέρετε γιατί το κάνετε και φροντίστε να διαλέξετε ένα όμορφο σχέδιο.









No Comment to " 10 από τα χειρότερα Τατουάζ "