Βάλτε πλάτη για να μην βουλιάξουμε

By Balafara Hunter - Monday, February 8, 2010 No CommentsΠριν από λίγο στη Βουλή ο Πρωθυπουργός έδωσε τον ορισμό του πατριωτισμού λέγοντας:

"Πατριωτισμός,  σημαίνει να βάλουμε όλοι πλάτη για να βγούμε από την κρίση…"

Κύριε Πρωθυπουργέ δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σας αποδείξουμε τον πατριωτισμό μας.

Είμαστε πατριώτες καθημερινά από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Είμαστε πατριώτες γιατί διατηρούμε ζωντανό ένα κράτος που από την ίδρυσή του δεν είχε καμία κυβέρνηση αντάξια των πολιτών του.
Γιατί εμείς δεν φάγαμε δισεκατομμύρια ευρώ με τους κουμπάρους μας και  τους πνευματικούς μας. Δεν πουλήσαμε φούσκες στο χρηματιστήριο και δεν δώσαμε δημόσια έργα στους κολλητούς μας. Δεν εξαφανίσαμε τις συντάξεις των πατεράδων μας. Δεν φυγαδεύσαμε κατηγορούμενους στη Γερμανία.

Είμαστε πατριώτες γιατί βάζουμε πλάτη κάθε μέρα και πάμε τοίχο-τοίχο για να αποφύγουμε τα απρόοπτα. Γιατί δίνουμε δεύτερη και τρίτη ευκαιρία σ' αυτούς που μας υπόσχονται μια καλύτερη και πιο δίκαιη ζωή και μας ξεχνούν την επομένη των εκλογών.

Από άλλους  κύριε Πρωθυπουργέ να ζητήσετε να αποδείξουν τον πατριωτισμό τους. Απ' αυτούς που δεν δέχονται να κόψουν τίποτα από την αποζημίωσή τους, τη στιγμή που όλοι θα πληρώσουν πάλι τα δικά τους λάθη.


No Comment to " Βάλτε πλάτη για να μην βουλιάξουμε "